Menu

Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Alle priser på disse sider er opgivet excl. moms, da foreningen er momsfritaget. Vi tager forbehold for tryk og taste fejl. Alle priser er baseret på danske kroner. Fodboldafdelingen betaler transaktionsgebyret der er pålagt den enkelte betaling.
Der kan gives studierabat på 200 kr til kontingent for seniorer mod fremvisning af gyldigt studiekort.

ABONNEMENTSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Hadsten Sports Klub Fodbold, at du tilmelder dig betaling via Dankort, som er godkendt af Hadsten Sports Klub Fodbold og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Hadsten Sports Klub Fodbold fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af klubben.

Beløbet du skal betale for medlemskabet i Hadsten Sports Klub Fodbold trækkes automatisk via dit betalingskort.

Du vil senest 7 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Hadsten Sports Klub Fodbold benytter Clearhouse og QuickPay, som er godkendt som betalingsløsning.

Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hadsten Sports Klub Fodbold men hos QuickPay.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig og accepterer vores vilkår og du stopper abonnementet. ved at kontakte klubben.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender vi påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort. Når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på klubbens hjemmeside, klik på "Betalingskort".

Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på www.fodbold-hadstensportsklub.dk, og som beskrevet ovenfor.

KVITTERING

Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Hadsten Sports Klub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker misligehold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.

Luk