Menu

Påske- og forårsstemning i HSK-fodbold

image
Steffen Mohn
31. marts 2024 kl. 13:23
Vi er klar til sæson 2024!

JA, det er nemlig meget snart, at vi slipper vores mange spillere, trænere og forældre løs på græsbanerne ved Bavnehøjskolen i Hadsten. Umiddelbart inden påske mødte flere af vores fantastiske trænere ind til udendørssæsonens første møde.

Her blev der drøftet en masse forskellige ting forud for sæson 2024. Der var en rigtig god debat med et super godt engagement. Det dufter virkeligt af forår i HSK-Fodbold. Der var enighed om, at de mange ildsjæle ikke kan løfte alt, hvorfor et sundt foreningsliv skal involvere forældregruppen. Forældrene kan gøre en forskel i forbindelse med klubbens aktiviteter – altså sætte prikken over i’et for vores mange medlemmer.

Sikkerhed er vigtigt i HSK-fodbold! I forbindelse med trænermødet blev der afholdt et hjertestarterkursus, som blev sponsoreret af Foldby Autoteknik. Sponsoren sørger for sikkerheden i deres kunders biler, og nu hjælper de også HSK med en opgradering af sikkerheden på vores fodboldanlæg. HSK har 2 hjerterstartere.

I løbet af påsken blev det annonceret, at HSK-Cup vender tilbage i slutningen af juni måned. Læs mere omkring tilmelding osv. her: https://hskcuphadsten.cups.nu. Vi glæder os utroligt meget til vores HSK-Cup 2024. Vil du have lidt baggrundsviden eller blot genopfriske dine HSK-Cup minder kan du se mere her:  Klik her

Luk