Menu

HSK Fodbold har sikret sig oprykning til Serie 3

image
06. november 2021 kl. 20:32
Med en 3-2 sejr over Sdr. Rind sikrede vores herreseniorer i dag en oprykning til Serie 3
Efter en lidt for spændende oprykningskamp mod Sdr. Rind fra Viborg, er vores herresenior i dag lørdag den 6. november rykket op i Serie 3.
De hev oprykningen hjem med en 2-3 sejr efter forlænget spilletid.

HSK sidder på det meste af spillet gennem hele kampen, men misbruger desværre lidt for mange chancer - især i starten af kampen. Sdr. Rind kommer ufortjent foran i første halvleg, inden Kasper P udligner kort før pausen.

Billedet er det samme i anden halvleg, hvor Sdr. Rind kommer foran 2-1 på et lidt tvivlsom straffespark med kun 8 minutter tilbage af kampen. Men der bliver lagt et tungt tryk på modstanderens mål, og dybt inde i dommerens overtid lykkedes det Nicolai Nyegaard at udligne til 2-2.

Det betyder 2x15 min. forlænget spilletid, hvor HSK igen dominerer kampen. Og kort før pausen lykkedes det igen Nicolai Nyegaard at score. Denne gang til 2-3. Målet kommer efter en flot solotur af Hellum, som spiller Nyegaard til scoringen.

En fed kamp - og en MEGET VELFORTJENT SEJR TIL HSK FODBOLD.

Så nu står den på Serie 3 til drengene i foråret.