Festlig fodboldaften på NMT/Byens Arena

image
26. juni 2021 kl. 20:24

Festlig fodboldaften på NMT/Byens Arena.

Fodboldstjernerne glimtede, da Oldboyslandsholdet fredag aften vandt en smal sejr over HSKs tidligere Jyllandsserie-hold. 3-2 blev resultatet af kampen, som var et af højdepunkterne i fejringen af HSK Fodbolds 💯års jubilæum.

Der var levende musik i teltet, rigeligt med fadøl, og mange glade tilskuere i alle aldre, som glædede sig til at se både lokale og nationale koryfæer.

Det stod tidligt klart, at ingen af holdene havde glemt at spille fodbold, selvom de grå stæng og skaldede isser var vokset i antal.

Allerede efter fem minutter viste HSK tænder og var tæt på en scoring. Men dommeren dømte frispark til målmand Mogens Krogh, som godt nok er europamester, men nok er mest kendt for en scoring på Aarhus Stadion for 25 år siden 😳

Herefter tog de tidligere landsholdsstjerner teten, og efter 13 minutter kunne anfører Peter Graulund banke bolden i nettet efter er hjørnespark.

Den føring blev udlignet af HSK fik på et straffe i halvlegens sidste minutter efter en voldsom tackling af Mike Skouboe i feltet.

Anfører Carsten Madsen omsatte sikkert straffesparket, så holdene gik til pause med en stilling på 1-1.

Efter pausen fortsatte den lige kamp, hvor Morten ‘Duncan’ Rasmussen først bragte Oldboyslandsholdet foran 2-1, inden anfører Carsten Madsen igen bragede bolden i mål for HSK på en assist fra Frank Krogsdal.

Herefter prøvede oldboys-landsholdet til med et par langskud, inden et langskud fra debutanten Allan Gaarde ramte overlæggeren, sprang ud og væk fra HSK målmand Karsten Koll, ned for fødderne af Peter Gravlund, som med sin anden scoring gjorde det til 3-2, og satte punktum for en god fodboldoplevelse på NMT/Byens Arena.

Tak til både Oldboyslandsholdet og HSKs jyllandsseriehold for god fight, fodbold og fejring af vores jubilæum.

Tak til kampsponsor @NMT Elservice for at gøre det muligt og til alle jer der mødte op for at heppe, klappe og skabe en festlig fodboldaften.