Menu

HSK Fodbold får ny samarbejdsklub

image
21. januar 2021 kl. 15:38
Den 1. januar 2021 indgik vi i HSK Fodbold en ny samarbejdsaftale med Randers FC, der betyder, at vi i de kommende år vil være en del af Randers FC Klubfællesskabet.

I går blev den aftale underskrevet af HSKs formand Henrik Hagemann og Claus Stenum Jensen fra Randers FC ved en corona-venlig ceremoni i vores klubhus. 

Aftalen giver masser af muligheder for sportslig udvikling for både trænere og spillere i HSK Fodbold med deltagelse i fælles træninger, muligheder for inspiration og masser af andre fordele.

Samtidigt har vi indgået en separat partnerklubaftale om Topcenter for U10-12-spillerne, som betyder, at vi bliver en af i alt 31 klubber, som får mulighed for at få spillere på Topcenter i Randers FC.

Tak for samarbejde til AGF
Den nye aftale betyder, at vi efter fire år skal sige farvel og mange tak for samarbejdet til AGF, som har været vores samarbejdsklub fra 2017 til udgangen af 2020, hvor aftalen udløb.

Vi takker De Hvii fra Fredensvang for fire gode år – og glæder os til at se, hvad det nye samarbejde med Randers FC vil føre med sig.