Menu

Glædelig jul fra HSK Fodbold

image
22. december 2020 kl. 22:12

Det går mod lysere tider.  Dagene bliver længere, julens lys bliver tændt lige om lidt, og vi har fået lys på vores nye Kunstgræsbane. 

Det betyder, at vi forhåbentligt kan tage fat på 2021 med fornyet gejst og masser af fodbold på den nye bane, forudsat at corona-restriktionerne ikke bliver strammet yderligere. For Corona kan komme til at drille os igen, ligesom det har gjort i en stor del af 2020. 

Det har været et mærkeligt år - også på fodboldfronten. VI startede året for fuld kraft og fik afviklet Dansk Revisions Cup, det lykkedes at starte et dame-senior hold op, og 6 af klubbens hold blev kåret som Favrskovmestre, mens en helt stribe hold fik 2. og 3. pladser med hjem fra årets Favrskovmesterskaber. Men kort efter blev alt aktivitet lukket ned. Og i knap to måneder lå vores anlæg helt øde hen. 

Så startede vi ligeså stille op med træning i grupper på 10, snart efter blev det flere, og i løbet af juni kunne vi endda spille kampe i DBUs sommerturnering med siddende tilskuere på sidelinjen. Desværre måtte vi aflyse årets HSK-Cup, ligesom ungdomsholdenes tur til Aalborg City Cup ikke kunne gennemføres. 

Som altid bragte august masser af liv til banerne med en fodboldskole med rekordmange deltagere, pigerakatten blev sendt afsted, og der blev taget det første spadestik til den nye kunstgræsbane. Men snart efter viste Corona klør igen, og i efteråret har vi balanceret på kanten af en ny nedlukning. Den kom for seniorernes vedkommende i slutningen af oktober, mens ungdomsholdene næsten fik lov at gøre året på banerne færdig og tage kunstgræsbanen i brug.   

Nu bliver det først i 2021, at alle klubbens spillere får glæde af den flotte nye bane - men ih hvor vi glæder os til den 4. januar, hvor de første hold forhåbentligt kan gå i gang med træningen.  

Der er planlagt standerhejsning for herre-senior, dame-senior, u19-drenge og u18-piger den 23. januar, men vi er opmærksomme på, at
vores planer endnu engang er afhængige af corona. Der kommer en udmelding, når vi kommer tættere på. Vi håber også, at vi kan holde fælles opstart for alle ungdomsholdene den 20. marts. 

I det hele taget håber vi på masser af fest, farver og liv på banerne i 2021. Her skal vi nemlig også fejre klubbens 100 års jubilæum. Det håber vi, at Corona vil lade os gøre med brask og bram. Det vil I også høre mere om i  det nye år. 

På de indre linjer blev 2020 året, hvor formand Gert Jensen valgte at træde tilbage efter mange års fornem indsats for klubben. Gert har heldigvis valgt at fortsætte sit arbejde for, at vores baner er i god form, så medlemmerne har gode forhold at spille under. 

Efter generalforsamlingen i oktober blev en ny bestyrelse nedsat:  

- Henrik Hagemann som formand,  
- Carsten Mortensen som næstformand,  
- Line Olsen Særkjær som kasserer,  
- Morten Brændstrup som repræsentant for sportsligt udvalg   
- Rene Fly Jensen som menigt medlem.  

Den nye bestyrelse er kommet godt i gang med arbejdet, og i løbet af 2021 vil bestyrelsen have fokus på at få den nye organisering med flere forskellige udvalg og en frivillig-strategi til at leve.  

Vi vil have fokus på, at der er plads til alle i HSK Fodbold, at det skal være sjovt at være frivillig, og vi vil have fokus på fællesskabet. 

Tak, til både medlemmer sponsorer og samarbejdspartnere - fordi I har været en del af det fællesskab i 2020 trods afstand, nedlukning og fodboldens corona-regler. 

VI glæder os til det nye år - hvor vi forhåbentlig kan have fokus på spillet på banen, på vores jubilæum, og på at vi får endnu flere med i vores fællesskab.  

Glædelig jul og Godt nytår


Bestyrelsen i HSK Fodbold